Mostar

Čitatelji upozoravaju: Sve češće provale u osobne automobile

Vijesti / Crna Kronika | 19. 09. 2014. u 15:16 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom današnjeg, ali i proteklih dana na redakcijski mail obratilo se nekoliko stanovnika Mostara i regije zbog uznemirenosti.

Naime, skrenuli su pozornost oko sve učestalijih provaljivanja u osobne automobile, te otuđenju osobnih stvari iz njih ili otuđenju automobila.

Kako su naveli neki od čitatelja, policija gotovo nikako ne izlazi u javnost i ne spominje ništa oko ovih slučajeva, a bilježi ih se sve više.

Stoga su čitatelji apelirali na sve one koji posjeduju automobile da ih bolje zaštite, a pozvali su policijske agencije da javnosti prezentiraju podatke o tomu koliko je auta obijeno, ukradeno, te koliko je provalnika pronađeno i jesu li isti sankcionirani po zakonu?

Nakon objave teksta o učestalim obijanjima osobnih automobila, na redakcijski mail nam se obratio još jedan sugrađanin koji je istaknuo kako mu je provaljeno u automobil. Naveo je da se to dogodilo u naselju Vatikan u noći s 13/14. rujna. Iz automobila mu je otuđen akumulator, a prilikom obijanja znatno su oštećena i vrata automobila.

Čitatelj je naveo da su mu svjedoci rekli da je viđena osoba "sa nekim manjim crvenim automobilom (sumnja se na peugeot 206), momak je bio mršav, kovrdžave kose i imao je naušnicu". Također svjedoci su mu rekli da je počinitelj izgledao kao da je pod utjecajem neke vrste opijata.

 

Kopirati
Drag cursor here to close