Tučnjava i policija

Četvero ozlijeđenih u studentskom domu: Sarajevska policija intervenirala dva puta

Vijesti / Crna Kronika | 09. 04. 2015. u 15:35 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri osobe koje su osumnjičene za učešće u tučnjavi i sinoćnji napad na S. J. (36) kojem je nanesena ubodna rana nožem na četvrtom katu Studentskog doma u Sarajevu, privedene su u prostorije sarajevske policije, saznaje Klix.

Naime, do incidenta je došlo sinoć u večernjim satima kada su stanara doma napale četiri osobe koje navodno ne stanuju u Studentskom domu. Navodno, došli su u dom kako bi od jednog mladića tražili novac koji im duguje. Uslijedio je krvav obračun.

"Recepcija Studentskog doma je dopustila da se to dogodi i po tko zna koji put studenti ovoga doma su prepušteni sami sebi", kazao je ranije za Klix jedan od zabrinutih studenata. Ozlijeđeni je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

"Pacijent je zadobio ubodnu ranu u predjelu abdomena pa je zadržan na Klinici za abdominalnu kirurgiju na daljnjem liječenju", kazala je za Klix Muamera Šehić, glasnogovornica KCUS-a u Sarajevu. No, u tučnjavi koja je izbila tom prilikom ozlijeđene su još tri osobe, a svima je pomoć ukazana na Kliničkom centru u Sarajevu gdje su i zadržani na liječenju.

Ozlijeđeni D. M. (29) zadobio je kontuzije ruke, te je zbog toga smješten na Kliniku za ortopediju i traumatologiju, kao i T. S. (27) kod kojeg su konstatirane kontuzije glave i ruku. Z. M. je zadobio frakturu nosa i ozljede lica, te je smješten na Kliniku za maksilofacijalnu kirurgiju.

U sinoćnjem incidentu koji se dogodio u Studentskom domu u Nedžarićima jedna osoba je teže ozlijeđena nakon što je ubodena u predjelu stomaka. Ipak, ne radi se o stanaru studentskog doma. Svi detalji sinoćnjeg događaja još uvijek nisu poznati ni upravi doma, a policija je u četvrtak u jutarnjim satima završila očevid, te nastavlja istražne radnje.

Klix saznaje da zbodeni S. J. (1979.) nije student, već osoba koja je ušla u Studentski dom kao gost. Od studenata se saznaje i verziju prema kojoj su gosti bili u jednoj sobi na četvrtom katu, a do incidenta je došlo kad su gosti zasmetali jednom od stanara doma.

Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a KS, kaže da je sinoć do incidenta došlo između Z. M. (1995.) iz Bihaća s jedne strane i P. M. (1986.), T. S. (1988.) i S. J. (1979.) koji su nastanjeni u Sarajevu i koji nisu stanari doma. Z. M. je oštrim predmetom nanio tjelesne ozljede S. J. čiji stupanj još nije utvrđen. Prije toga Z. M. je pretučen, te je zadobio lakše ozljede glave i lica. Sve osobe su lišene slobode u toku noći.

U neposrednoj blizini Studentskog doma u sarajevskom naselju Nedžarići ponovno je danas oko 14 sati došlo do tučnjave i ponovno je napadnut Mirza Zulić koji je u sinoćnjem napadu dobio žestoke batine prije nego što je u obrani ozlijedio jednoga od napadača. Ova informacija je potvrđena iz MUP- a KS, gdje su dodali da je napadač H.A. uhićen. 'Dnevni avaz' neslužbeno sazaje da je uhićen Adnan Hodžić koji je bio organizator i sinoćnjeg napada na Zulića.

 

Kopirati
Drag cursor here to close