*bem ti znanje

Čapljina: Roditelj teško ozlijedio nastavnika zbog sinove jedinice

Vijesti / Crna Kronika | 16. 02. 2017. u 09:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavnik Osnovne škole 'Vladimira Pavlovića' u Čapljini završio je u Centru urgentne medicije SKB-a Mostar nakon što ga je fizički napao jedan roditelj.

Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz čapljinske škole, ''roditelj, D.L., inače predsjednik Kickboxing kluba 'Sensei', je fizički napao i pretukao nastavnika G.F. zbog jedinice koju je nastavnik dan ranije dao njegovom sinu''.

Napad se, kako nam je potvrđeno, dogodio u prostorijama škole oko 8.05 sati a nastavnik je, prema prvim informacijama, zadobio teške ozljede glave.

Iz Sveučilišne Kliničke Bolnice Mostar potvrdili su kako je pacijent G.F. u jutarnjim satima primljen na odjel CUM-a, ali za sada nemaju informaciju o stupnju ozljeda.

''Pacijent G.F. je trenutno u obradi i zasada je neutvrđen stupanj ozljeda, te ćemo više informacija znati kroz sljedećih sat vremena'', rekla je za Bljesak.info Adrijana Pandža glasnovornica SKB Mostar.

Po riječima glasnogovornika MUP-a Ljudevita Marića, u napadu je korišten i čekić.

''Napadač je trenutno pod obradom policije i čekaju se informacije iz mostarske bolnice o stupnju nanesenih ozljeda nastavnika'', kazao je Marić u izjavi za Fenu.

Doznajemo kako je napadač Dominik Lubina, predsjednik Kickboxing kluba 'Sensei', inače čapljinski zubar i predsjednik Sportskog saveza Općine Čapljina.

Lubina je pretukao nastavnika likovne kulture Gratisa Ferenca.

Pokušali smo dobiti informacije u Policijskoj upravi Čapljina, ali su nam odbili dati bilo kakve informacije o ovom slučaju.

Kopirati
Drag cursor here to close