Izvješće

Čak 20 kaznenih djela u HNŽ; Pješak teško ozlijeđen na Avijatičarskom mostu

Vijesti / Crna Kronika | 31. 12. 2015. u 15:05 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čak 20 kaznenih djela zabilježili su službenici MUP-a HNŽ za proteklih 24 sata i to na području Mostara osam, na području Jablanice osam, na području Čitluka dva, na području Prozora jedno i na području Konjica jedno kazneno djelo.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su tri prometne nezgode, sve na području Mostara. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, a jedna osoba je zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, navodi se iz MUP-a HNŽ.

30.12.2015. godine u Policijsku postaju Mostar - Centar vlasnik UO 'Big Ben' u ul. B Fejića prijavio je provalu u navedeni objekt pri čemu je ukradena TV plazma i nekoliko boca viskija.

U srijedu, u 01:20 sati, u PS Mostar Jug radnik agencije 'Securitas' prijavio je da je izvršena provala u benzinsku crpku 'Petrol' u Žitomisliću. Na lice mjesta izašla je patrola policije koja je osigurala mjesto događaja do izvršenja očevida.

U srijedu u popodnevnim satima dogodila se prometna nezgoda na lokalnoj cesti Rodoč-Konjusi, na mostu Franje Blaževića (Avijatičarski most), u kojoj su sudjelovali Slavko M. s vozilom Lada Niva i pješak Islam A. koji je zadobio teške tjelesne ozljede. O ovome je upoznat nadležni tužitelj, i izvršen je očevid, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close