Vatrogasci rezali auto

Buna: BMW-om se zabili u ogradu

Vijesti / Crna Kronika | 14. 12. 2014. u 07:31 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe su ozlijeđene u teškoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17. Protekle noći na M-17 koja povezuje Mostar i Čapljinu oko 2 sata dogodila se teška prometna nesreća gdje su morali intervenirati vatrogasci kako bi izvukli unesrećene.

Na Buni (lokalitet Zaton) iz, za sada, nepoznatih razloga automobil BMW je udario u zaštitnu ogradu pored ceste, a potom se i zabio u zaštitnu ogradu na mostu preko rijeke Bune.

Zbog teške nesreće pozvani su mostarski vatrogasci kako bi pristupili izvlačenju unesrećenih. U trenutku nesreće u automobilu su bile dvije muške osobe I.P. koji je zadobio lakše tjelesne ozljede i D.S. koji je hospitaliziran zbog teških tjelesnih ozljeda, priopćeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

I.P. je bio na mjestu vozača, dok je D.S. bio na suvozačevoj strani. Zbog ove prometne nesreće promet je bio u prekidu sve do 4.30 sati, dok su službenici PU Mostar i PU Mostar-jug vozila preusmjeravali okolnim cestama. Zbog razbacanih dijelova automobila i curenja tekućina intervenirali su i djelatnici cestovne službe.

O ovoj nesreći je obaviješten i dežurni tužitelj, koji je naredio izuzimanje BMW-a radi vještačenja, te je isti automobil prebačen specijalnim vozilom 'pauk' u krug PU Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close