Lažna prijava

Bugojno: Izudarala se i slagala da su je opljačkali jer je potrošila svu plaću

Vijesti / Flash | 05. 09. 2014. u 14:43 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ženska osoba iz Bugojna lažno je policiji prijavila napad i pljačku kako bi prikrila činjenicu da je potrošila plaću.

Podsjećamo, danas su iz Bugojna došle vijesti o dvije pljačke koje su izvršili maskirani razbojnici te da su zbog toga građani uznemireni. No, pokazalo se kako je jedna od tih pljački izmišljena.

Naime, djelatnici kriminalističke policije policijske uprave Bugojno su radeći na otkrivanju izvršitelja prijavljenog djela razbojništva nad A.A. rođene 1996. godine iz Bugojna došli do saznanja da se radi o lažnoj prijavi kaznenog djela.

''Nakon što je u jutarnjim satima A.A. otpuštena s liječenja iz bolnice Bugojno, ista je saslušana u svojstvu svjedoka. Tom prilikom pojavila se sumnja da se radi o lažnoj prijavi kaznenog djela, da bi u nastavku razgovora A.A. to i priznala'', priopćila je bugojanska policija.

Razlog za lažnu prijavu je da prikrije činjenicu da je potrošila novac od plaće, te se odlučila da prijavi razbojništvo nad sobom, priopćeno je.

U nastavku kriminalističke obrade pokazala je mjesto gdje je odbacila novčanik i predmet kojim je sebi nanijela ozlijede po glavi.

Podsjećamo, 18-godišnja djevojka je u četvrtak navečer prijavila policiji da je napadnuta i opljačkana, a istu noć pljačku je prijavio i N.G., rođen 1953. iz Bugojna.

On je rekao kako je u svom ugostiteljskom objektu u ulici Nugle napadnut od strane tri nepoznate maskirane osobe. Tom prilikom je ozlijeđen, a s vrata mu je otrgnut zlatni lančić i skinut prsten s ruke. Sudeći po policijskom izviješću, ova prijava nije bila lažna.

Kopirati
Drag cursor here to close