Zagreb

Brutalno ubijena bivša nogometna menadžerica

Vijesti / Crna Kronika | 24. 03. 2015. u 21:49 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni menadžer iz Hrvatske Sanja Hap (39) iz Osijeka brutalno je ubijena u Zagrebu. Prijatelj Sanje Hap, a potom i policija zatekli su sinoć jeziv prizor - ona je imala šest rana od uboda nožem, a ruke i noge su joj bile vezane.

Policija i forenzičari su čak 17 sati vršili očevid da bi što prije pronašli dokaze koji bi doveli do počinitelja zločina, prenose hrvatski mediji.

Nož kojim je počinjeno ubojstvo nije pronađen na mjestu zločina, a ulazna vrata stana bila su otvorena. Sanja Hap bila je i bivša atletičarka koja je svojevremeno držala hrvatski rekord na 400 metara sa preponama, prenosi Srna.

Kao nogometni menadžer privukla je pažnju javnosti u Hrvatskoj dok je brinula o karijeri Srđana Lakića koji je igrao u Bundesligi, dok je u hrvatskom prvenstvu surađivala sa dvadesetak nogometaša.

Hap je 2006. godine s dvije partnerice osnovala tvrtku 'Vicenza', s kojom su postale distributer sportske opreme. No, posao nije išao. Samo u 2006. godini bile su u plusu i to 12 tisuća kuna, već 2007. u minusu od 127 tisuća kuna. Tvrtka je 2011. završila u stečaju. Posljednjih godina Sanje Hap nije bilo u medijima.

Kopirati
Drag cursor here to close