Vratio se u Tiranu

Brat albanskog premijera negirao bilo kakvu vezu s incidentom u Beogradu

Vijesti / Flash | 15. 10. 2014. u 10:10 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brat albanskog premijera Olsi Rama izjavio je danas da nema nikakve veze s incidentom na nogometnoj utakmici Srbija-Albanija u Beogradu, dodavši kako nije bio uhićen niti privođen zbog toga.

"Ne razumijem odakle ta priča. Niti sam uhićen, niti privođen. Kada se incident dogodio situacija je bila kaotična, policija je svakog provjeravala. Pokazao sam im svoju američku putovnicu i kameru i sve to je trajalo nekoliko minuta", prenio je Tanjug Raminu izjavu.

I dalje nema službenih informacija o tome što se sinoć točno događalo na utakmici u Beogradu, koja je prekinuta nakon što je na stadion uletjela mala letjelica na daljinsko upravljanje sa zastavom Albanije.

Tanjug navodi kako je nakon incidenta, prema neslužbenim izvorima, s Olsi Ramom, u VIP loži Partizanovog stadiona, u prisustvu načelnika beogradske policije Veselina Milića, razgovarano zbog sumnje da je organizirao i rukovodio incidentom.

Prema izvorima u MUP-u, Rami nije moglo biti određeno zadržavanje "zbog štrajka odvjetnika".

U međuvremenu Rama i još tri osobe koje su zajedno s njim bile na utakmici vratili su se u Tiranu.

Olsi Rama je, govoreći o ovom događaju, također rekao da je on slikao događanja telefonom i da mu se, iako nije imao veze s incidentom, sve to mnogo svidjelo, objavio je albanski list Šekuli.

Njegov brat, premijer Albanije Edi Rama čestitao je igračima svog tima "na dostojanstvenom i sportskom ponašanju u Beogradu i izrazio žaljenje domaćinima koji su dozvolili da se dogodi ovaj težak incident koji je doveo do prekida utakmice".

Kopirati
Drag cursor here to close