čestitke

Božićno - Novogodišnji prijem HDZ-a BiH u Mostaru

Vijesti / Flash | 22. 12. 2015. u 08:57 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Domu HDZ BiH u Mostaru u organizaciji Gradskog odbora HDZ BiH Mostar i Županijskog odbora HDZ BiH Hercegovačko – neretvanske županije u ponedjeljak, 22. prosinca 2014. godine održan je tradicionalni Božićno – Novogodišnji prijem kojem je nazočio veliki broj članova stranke s područja Grada Mostara i Hercegovine, crkvenih velikodostojnika, gospodarstvenika, liječnika i uglednika iz javnoga i kulturnoga života regije.

Nazočne je u ime dr.sc. Dragana Čovića, predsjednika HDZ BiH i hrvatskoga člana Predsjedništva BiH pozdravio dr. Mladen Bošković, dopredsjednik stranke, a u ime domaćina Slađan Bevanda, predsjednik GO HDZ BiH Mostar i ministar MUP - a u Vladi HNŽ-a.

''Unatoč svim izazovima koji su bili pred nama, nemilim zbivanjima paleži javnih institucija u veljači ove godine, poplavama u svibnju koje su srećom zaobišle naše prostore, ali nakon kojih smo bili uz Hrvatsku Posavinu i stradale, nepostojanje Gradskog vijeća Mostara i negativne posljedice vladanja Platformaške vlasti tijekom proteklih godina uspjeli smo održati mir i sigurnost na našim ulicama, normalno funkcioniranje Grada Mostara i ostvariti veličanstvenu izbornu pobjedu na proteklim listopadskim izborima u kojima je hrvatski narod dao plebiscitarnu potporu doktoru Draganu Čoviću i koalicijskoj listi HNS BiH predvođenoj Hrvatskom demokratskom zajednicom'', istaknuto je.

''Nikada više o nama bez nas. Sada smo za stolom za kojim se odlučuje, doktor Dragan Čović je hrvatski član Predsjedništva BiH, a hrvatski politički predstavnici zajedno sa svojim koalicijskim partnerima čine sve na žurnoj uspostavi vlasti na svim razinama u BiH i priključenju BiH euroatlantskim integracijama'', istaknuo je u prigodnom blagdanskom obraćanju Slađan Bevanda, predsjednik GO HDZ BiH Mostar pozivajući sve na zajedništvo, odgovornost i predan rad.

Svekolikom katoličkom puku Mostara i Hercegovine, a posebice članovima HDZ BiH od srca želimo sretan Božić i blagoslovljenu cijelu 2015. godinu- poručio je Bevanda.

U glazbenom dijelu programa nastupile su članice Ženske klape Drača iz Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close