Srčani problemi

Bosansko Grahovo-Knin: Starac preminuo za volanom zbog zatajenja srca

Vijesti / Crna Kronika | 01. 04. 2014. u 10:31 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju u 16:50 sati djelatnici PP Bosansko Grahovo zaprimili su dojavu da je motorno vozilo marke "Renault 4" reg. ozn. ŠI 936 CL, sletilo s kolnika u provaliju na magistralnoj cesti B. Grahovo - Knin, u mjestu Drela, općina Bosansko Grahovo.

Na mjesto događaja izišli su djelanici PP B. Grahovo i djelatnici GP B. Grahovo, te u vozilu pronašli NN osobu, koja nije davala znakove života.

Tijekom ponedjeljka djelatnici Gorske službe spašavanja HB županije uspjeli su izvući smrtno stradalu osobu, nakon čega se utvrdilo da se radi o osobi Savo R. rođen 1938. godine u Drvaru Tijelo smrtno stradalog je potom prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje je obavljena obdukcija, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Drvar, dežurni liječnik DZ Drvar i Županijski tužitelj HBŽ.

Dežurni tužitelj je za Bljesak.info rekao kako je izvršena obdukcija, te je ustanovljeno da je do smrtnog slučaja došlo uslijed zatajenja srca. "Preminuli je od prije imao srčane probleme, koji su na kraju doveli do ovakvog ishoda", potvrđeno je iz tužiteljstva HBŽ za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close