It Wasn't Me

'Boljitak' uvjeren kako njihovi kandidati nisu umiješani ni u kakve nezakonite radnje

Vijesti / Flash | 01. 08. 2014. u 11:27 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unsko-sanski Županijski odbor NS Radom za boljitak održao je danas u Bihaću konferenciju za novinare u povodu uhićenja zastupnika te stranke u Parlamentu Federacije BiH Hasana Samardžića i člana Nadzornog odbora Razvojne banke FBIH Ivice Knezovića, na kojoj je rečeno kako ta stranka podržava sve institucije koje rade na vladavini prava i borbi protiv korupcije.

Iz "Boljitka" upozoravaju kako te institucije ne bi trebale biti u funkciji izborne kampanje te diskreditiranja određenih političkih stranaka i kandidata u BiH.

- Izražavamo uvjerenje da naši kandidati nisu umiješani u bilo kakve nezakonite radnje - izjavio je danas u Bihaću Besim Šarić, predsjednik ŽO Boljitka USŽ-a.

Između ostalog, Boljitak USŽ-a danas se osvrnuo i na ranije predložene mjere i aktivnosti stranke za naredno razdoblje.

- Mladi Za boljitak umjesto odlaska sa rodne grude, žele ukinuti kantone u FBIH. Ogromna stopa nezaposlenosti, zastoj u realnom sektoru i katastrofalna ekonomska i socijalna situacija jedina je slika s kojom se mi mladi nakon završenih škola i fakulteta susrećemo – izjavila je Dalila Demirović, Boljitkova kandidatkinja ispred Mladih Za boljitak za Skupštinu USŽ-a na narednim izborima.

Kopirati
Drag cursor here to close