Upozorenje medijima

'Boljitak' će tužiti Poskok.info

Vijesti / Flash | 23. 01. 2015. u 14:43 D.Z.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"U cilju izgradnje boljitka za građane Bosne i Hercegovine, izgradnje demokratskog društva, poštivanja novinarske etike, poštivanja principa istinitog izvještavanja i zaštite digniteta Narodne stranke Radom za boljitak i njenih dužnosnika, ovim putem demantiramo sve gnusne laži koje su danas osvanule na portalu poskok.info", priopćeno je iz Narodne stranke radom za boljitak.

"Naime, laž je da je od strane Narodne stranke Radom za boljitak i njezinog dopredsjednika bilo ikakvih lobiranja u smjeru kupovine delegata. Laž je i to da je predsjednik Boljitka Mladen Ivanković Lijanović bio kandidat za delegata u Domu naroda PSBiH. Laž je sve navedeno'', tvrdi Boljitak u priopćenju i dodaje kako je današnji tekst na navedenom portalu ogledalo  ''očite neprofesionalnosti i netransparentnosti rada jednog medija".

Najavljeno je medijima i cijeloj javnosti, kao i autorima teksta i uredništvu portala poskok.info da zbog spomenutih laži i neprovjerenih informacija u vezi s dopredsjednikom Narodne stranke Radom za boljitak Jerkom Ivankovićem Lijanovićem slijedi kaznena prijava.

"Pozivamo urednike i novinare web portala i drugih medija koji prenose izmišljotine portala poskok.info da u narednom razdoblju obrate veću pozornost na sve ono što predstavlja istinu zasnovanu na činjenicama'', istaknuto je u priopćenju.

Poskok.info spreman informirati Tužiteljstvo

Poskok.info je spreman u svako doba o saznanjima koje smo danas iznijeli informirati Tužiteljstvo BIH jer je daleko veće kazneno djelo upravo tema kojom se bavi tekst na Poskoku nego što bi to bio sam tekst da je kojom srećom lažan i izmišljen ili da uzrokuje duševnu bol Jerke Ivankovića Lijanovića.

Kopirati
Drag cursor here to close