Upala pluća

Bivši dugogodišnji Miloševićev tjelohranitelj na aparatima

Vijesti / Flash | 11. 02. 2016. u 02:17 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umirovljeni policijski general Senta Milenković, dugogodišnji tjelohranitelj Slobodana Miloševića, u kritičnom je zdravstvenom stanju i bori se za život u Kliničko-bolničkom centru 'dr. Dragiša Mišović', prenosi Telegraf.

Milenković je nedavno hitno primljen u bolnicu zbog upale pluća koja se zakomplicirala i zbog koje je čak morao biti stavljen na aparate za disanje.

Doktori sa kojima su razgovarali novinari 'Informera' kažu da je prerano govoriti o konačnom ishodu životne drame legendarnog Miloševićevog tjelohranitelja.

"Milenković je u teškom stanju i liječnici se bukvalno bore za njegov život! Prije nekog vremena imao je tešku upalu pluća i djelovalo je da se oporavio, ali se onda ponovno sve iskompliciralo. Koliko je ozbiljna situacija najbolje govori podatak da Senta u nekim trenucima ne može sam disati i da mora biti priključen na aparate! Prava je sreća što je riječ o snažnom čovjeku, bivšem džudisti, koji je uvijek zdravo živio", ispričao je anonimni izvor iz te medicinske ustanove.

Senta je punih 11 godina bio Miloševićev prvi pratitelj i njegova vjerna sjenka. Javnost ga je prvi put zapazila na epskom mitingu na Gazimestanu 1989. godine, kada je stajao iza Slobe s rukom na pištolju koji je virio ispod sakoa.

Kopirati
Drag cursor here to close