Novi Travnik

BiH: U prometnoj nesreći poginula hrvatska državljanka

Vijesti / Crna Kronika | 30. 03. 2015. u 09:47 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna je osoba smrtno stradala, tri su teško, a jedna je lakše ozlijeđena u 27 prometnih nezgoda koje su se proteklog vikenda dogodile na prometnicama Srednjobosanske županije.

U subotu u 20:40 sati na magistralnom putu M-16.4, u mjestu Margetići, općina Novi Travnik s puta je sletjelo putničko vozilo marke "Opel Vectra", hrvatskih registarskih oznaka ŠI 242 AS kojim je upravljao B.J. (1978). U vozilu se u trenutku nezgode nalazila njegova supruga M.K. (1980) i njegova majka Lj.J. (1957), a sve osobe su iz Knina u Republici Hrvatskoj. Prilikom slijetanja vozila smrtno je stradala LJ.J. ,a vozač B.J. i suvozačica M.K. zadobili su teže tjelesne ozljede i prevezeni su na CUM Koševo u Sarajevu.

Očevid je izvršio dežurni županijski tužitelj i službenici OKP PU Travnik, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

U nedjelju u 19,50 sati na magistralnom putu M-16, na relaciji Jajce-Banja Luka, u mjestu Podbarevo, općina Jajce dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao M.C. rođen 1955.godine iz Jajca s teretnim motornim vozilom marke "Mercedes", registarskih oznaka 772-A-304 i H.K. rođen 1935.godine iz Jajca s putničkim motornim vozilom FIAT, registarskih oznaka O20-J-660. Prilikom nezgode teže tjelesne ozljede zadobio je vozač vozila FIAT koji je prevezen u opću bolnicu Jajce, a nakon toga u Županijsku bolnicu Travnik.

Očevid i ostale istražne radnje na dokumentiranju uzroka ove prometne nezgode poduzeli su službenici krim. policije PU Jajce.

Kopirati
Drag cursor here to close