Čestitke

Bh. političari čestitali Vaskrs

Vijesti / Flash | 01. 05. 2016. u 06:20 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je pravoslavnim vjernicima u BiH, patrijarhu srpskom Irineju i pravoslavnom svećenstvu čestitku povodom blagdana Vaskrsa.

‘’Želim da u miru, zajedništvu i blagostanju provedete presvete blagdanske trenutke, blagoslovljeni u radosnom slavlju koje pruža obiteljsko i prijateljsko okruženje. Neka Vam Kristovo uskrsnuće donese sreću, ljubav i blagostanje’’, navodi Čović u čestitki, priopćeno je iz Predsjedništva BiH

Gradonačelnik Bešlić čestitao Uskrs

U povodu pravoslavnog blagdana Uskrsa gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić svim građankama i građanima Mostara i BiH pravoslavne vjeroispovijesti uputio je čestitku.

"Neka vam svima dani uskrsnih blagdana proteknu u miru i radosti, a milost, nadu, žrtvu i spasenje koje nam donosi uskrsli Krist podijelite sa svojim najbližima, prijateljima i susjedima", navodi se u čestitki gradonačelnika Bešlića.

Čestitka Igora Crnadaka

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak uputio je čestitku patrijarhu srpskom Irineju i svim pravoslavnim vjernicima povodom Uskrsa, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

‘’Uime Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i u svoje osobno ime, Vama, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim pravoslavnim vjernicima, upućujem iskrene čestitke povodom Uskrs.

Žel?a mi je da ovaj najveći kršćanski praznik provedete u miru, dobrom zdravl?u i raspoloženju te da radost Uskrsa podijelite sa svim l?udima dobre vol?e’’, naveo je Crnadak u čestitiki uz tradiocionalni pozdrav: "Hristos vaskrese".

Kopirati
Drag cursor here to close