Pos'o je težak

Bešlić rasporedio godišnje odmore u Gradskoj upravi

Vijesti / Politika | 16. 07. 2015. u 08:45 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Temeljem članka 43. Statuta Grada Mostara, sukladno odredbama Pravilnika o radnim odnosima službenika i namještenika gradske uprave, Gradonačelnik Grada Mostara donio je Odluku o načinu korištenja godišnjeg odmora za 2015. godinu.

Službenici i namještenici Gradske uprave Grada Mostara, izuzev pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, koristit će prvi dio godišnjeg odmora u periodu od ponedjeljka, 20. srpnja do petka, 14. kolovoza 2015. godine, priopćeno je iz mostarske Gradske uprave.

Drugi dio godišnjeg odmora uposlenici će koristiti u dogovoru s neposrednim rukovoditeljem najkasnije do 30. lipnja 2016. godine, vodeći računa da se osigura nesmetano i kontinuirano obavljanje poslova iz nadležnosti odjela, odnosno službe.

U organizacijskim jedinicama Gradske uprave Grada Mostara u kojima se i u periodu od 20. srpnja do 14. kolovoza 2015. mora organizirati kontinuirano obavljanje nekih poslova iz nadležnosti organizacijske jedinice, načelnici odjela i šefovi službi će odrediti uposlenike koji će raditi u dane godišnjeg odmora.

Od 22. lipnja 2015. do 30. rujna 2015 godine, rad sa strankama na šalterima na lokacijama: Ulica Adema Buća br.17 (Centar za usluge građanima), na lokacijama svih šest područnih ureda i osam mjesnih ureda odvija se svakim radnim danom u vremenu od 8:30 do 13 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close