Kuća kruha i duha

Bešlić posjetio "Dompes"

Vijesti / Flash | 01. 09. 2017. u 09:04 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić obišao je danas budući studentski dom i pučku kuhinju Franjevačkoga samostana sv. Petra i Pavla 'Dompes' Mostar, a u sklopu kojeg će djelovati i Centar za dijalog.

'Kuća kruha i duha', veliki projekt izgradnje doma za siromašne studente u Mostaru, približava se završetku radova, a svečano će biti otvoren idućih dana.

O završetku tog projekta i svečanosti otvorenja gradonačelnika Bešlića je tom prigodom upoznao prof. dr. fra Iko Skoko, idejni začetnik i voditelj cijelog projekta.

Fra Iko je izrazio zadovoljstvo što se projekt privodi kraju i zahvalio svima koji su molili i podržavali ga, kao i oni koji su ga promovirali ovaj projekt.

Zahvalio je svima koji su ga podržavali financijski, jer, kako je kazao, bez toga ne bi bilo moguće sve ovo uraditi, a među njima je i Grad Mostar, koji je od početka konkretno podržavao projekt.

Gradonačelnik Bešlić izrazio je svoje divljenje s onim što je tijekom ovog obilaska objekta vidio, jer uistinu riječ je velikom projektu koji ima konkretnu i plemenitu namjenu, projektu koji je na ponos cijeloj franjevačkoj zajednici ali i Gradu Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close