Uhićen osumnjičeni

Beogradska pucnjava: Ubijen jedan od vođa Partizana

Vijesti / Crna Kronika | 14. 08. 2016. u 20:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Motiv napada na jednog od vođa navijača Partizana Alena Kostića, koji je preminuo od zadobivenih ozljeda, nije se ticao sporta.

Navodi se da je napad u vezi sa njegovim osobnim sukobom zbog neriješenih imovinskih računa sa osumnjičenim za napad Nikolom Elezovićem, koji je uhićen dva sata nakon napada.

Ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao da taj sukob nije bio vezan za sport, ni za navijače, niti za navijačke grupe, već se radilo o osobnom sukobu vezanom za imovinske odnose povodom oštećenja vozila, prenosi B92.

"Nije plaćena šteta za oštećenje tog vozila i nažalost izvršitelj je prvo ranio A.K., koji je od zadobivenih ozljeda preminuo", rekao je Stefanović.

Prema njegovim riječima, osumnjičeni za ubojstvo je ranije bio osuđivan i bio je u zatvoru zbog različitih kaznenih djela, a imao je veze i sa narko trafikingom.

On je pohvalio rad policije koja je za manje od dva sata identificirala i pronašla napadača i zahvalio građanima na pomoći i podršci u radu policije.

Napomenuo je da su u akciju uhićenja bili uključeni pored kriminalisticke policije Beograda, Interventna policija, Policijska postrojba i Antiteroristička jedinica.

"Njihovim dobrim i sinkronizovanim radom brzo i bez posljedica po građane osumnjičeni je priveden i određen mu je pritvor", naveo je Stefanović.

Alen Kostić (31) preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu od ozljeda koje je zadobio u subotu u pucnjavi u Rakovičkoj ulici u Železniku.

Dva sata nakon obračuna policija je u suradnji sa građanima identificirala i uhitila Nikolu Elezovića (25) zbog sumnje da je pucao iz automatskog oružja i teško ranio Kostića.

Kopirati
Drag cursor here to close