Izravan sudar

Beograd: U stravičnoj nesreći poginule četiri mlade osobe

Vijesti / Crna Kronika | 27. 10. 2014. u 14:14 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U teškoj prometnoj nesreći koja se oko ponoći dogodila u Beogradu, četiri mlade osobe su poginule, a jedna djevojka je zadobila teške tjelesne ozljrede. Ona je bez svijesti prevezena u Urgentni centar, na odjel reanimacije.

Kako su naveli dežurni u Hitnoj pomoći, život su izgubila tri muškarca i jedna djevojka. Na mjestu nesreće poginuli su K.F. (21), S.K. (20) i dvije za sada neidentificirane osobe, dok je teške tjelesne ozljede zadobila V.M. (19) iz Beograda, priopćio je MUP.

"Jedna djevojka je imala teške ozljede, u pitanju je politrauma, dakle ozljeda više organa i sistema, zbog čega je prevezena na odjel reanimacije Urgentnog centra", kazala je za Betu glasnogovornica beogradske Hitne pomoći Nada Macura. Ona je dodala da ozlijeđena djevojka ima otvoren prijelom desne podlaktice, lijeve natkoljenice i desne potkoljenice, i da je bez svijesti dovezena u Urgentni centar.

Djevojka koja je ozlijeđena u prometnoj nesreći ima izuzetno teške ozljede opasne po život, rekao je jutros Tanjugu zamjenik direktora Urgentog centra dr. Dušan Jovanović.

Nesreća se dogodila nešto prije ponoći, kod motela "Hiljadu ruža". Do nesreće je došlo kada se automobil "renault clio" beogradske registracije izravno sudario sa kamionom turskih registarskih oznaka na "Kružnom putu".

Sudar je bio strahovit i prednji dio putničkog automobila je potpuno smrskan. Intervenirali su i vatrogasci. Tijekom policijskog očevida, koji je trajao nekoliko sati, na Kružnom putu stvorila se kilometarska kolona vozila. RTS javlja da je vozač kamiona neozlijeđen. U putničkom automobilu su bile mlade osobe koje su se, prema saznanjima javnog servisa, vraćale sa svadbe.

Kopirati
Drag cursor here to close