Potraga završena

Beograd: Pjevačica pronađena mrtva

Vijesti / Crna Kronika | 03. 04. 2016. u 11:53 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijelo pjevačice Jelene Marjanović, koja je nestala u subotu u beogradskom naselju Borča, pronađeno je u kanalu na području općine Palilula u Beogradu, rekao je ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Stefanović je novinarima na manifestaciji 'Policajac u zajednici' u Palači Srbija priopćio da je upravo dobio takvu informaciju i da će detalji biti priopćeni tijekom dana.

"Dobio sam potvrdu da smo pronašli tijelo u kanalu na teritoriji općine Palilula. Ne mogu ništa dalje kazati, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tijekom noći", rekao je Stefanović, prenose beogradski mediji.

Pjevačica "Granda" Jelena Jeca Krsmanović (33), udata Marjanović, nestala je jučer kada je otišla na trčanje na nasipu u Borči. Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i kćerkom bio na nasipu, prije nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

Više desetaka policijskih službenika Beograda intenzivno je pretraživalo teren, gdje je posljednji put viđena Jelena, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close