Jaka eksplozija

Beograd: 'Kralj' beogradskih klubova ubijen u eksploziji na Bežanijskoj kosi

Vijesti / Crna Kronika | 13. 07. 2015. u 11:50 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasnik "Cabare Rosea" Dragan Jelinović (58) ubijen je u beogradskom naselju Bežanijska kosa.

Prema prvim informacijama sa očevida, Jelinović je ubijen danas oko podneva kada je ispod njegovog automobila "Audi A8", u ulici Milana Vujaklije kod broja 17 postavljena eksplozivna naprava, saznaje "Blic".

Jelinović je vlasnik nekoliko lokala na području Beograda, a protiv njega su podnošene kaznene prijave zbog raznih djela.

Iz Hitne pomoći za "Blic" je rečeno da se eksplozija dogodila u smjeru ka Novom bežanijskom groblju. "Javljeno nam je da muškarac daje znake života, ali kada je ekipa stigla na teren samo su mogli na licu mjesta konstatirati smrt", rekli su u Hitnoj pomoći.

Kako saznaje 'Blic', neposredno prije eksplozije Jelinović se svađao sa trojicom muškaraca koji su bili u zatamnjenim kolima. Susjeda, koja se našla na licu mjesta, ispričala je da je čula svađu i da su tri muškarca ušla u crni automobil i odjurila. Poslije dva minuta Jelinović je ušao u vozilo i dogodila se eksplozija. Ovo je treća eksplozija na Bežanijskoj kosi u posljednjih mjesec dana.

Jelinović je svojevremeno bio uhićen na granici Srbije i Republike Srpske po tjeralici iz Njemačke zbog ubojstva u toj zemlji. Bio je izručen Njemačkoj i odležao zatvorsku kaznu, prenosi TV Pink.

Kopirati
Drag cursor here to close