Banovo brdo

Beograd: Eksplodirao automobil, ozlijeđene tri osobe

Vijesti / Crna Kronika | 10. 06. 2015. u 14:39 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozač automobila koji je eksplodirao u beogradskom naselju Banovo brdo zadobio je ozljedu butne kosti i opekotine po cijelom tijelu. Kako se pretpostavlja, Vladimir K. krenuo je iz svoje firme i sjeo u auto. Kada je krenuo s nogostupa bomba je eksplodirala, pa se sumnja da je eksploziv aktiviran daljinskim upravljačem, odnosno da je napadač posmatrao žrtvu.

Kako javlja reporter B92, Vladimir K. je van životne opasnosti, kao i dvoje slučajnih prolaznika koji su se našli u Kirovljevoj ulici. Jedan prolaznik je teže ozlijeđen, pretpostavlja se od krhotina koje su letjele sa uništenog automobila, dok je drugi zadobio lakše ozljede i pušten je kući.

U trenutku eksplozije u Kirovljevoj ulici bilo je mnogo ljudi. U neposrednoj blizini nalazi se nekoliko kafića, a malo dalje je autobusna stanica i crkva sa vrtićem. Vladimir K. je odmah poslije eksplozije ispao iz automobila, bio je svjestan, komunicirao je sa prolaznicima koji su prišli da mu pruže pomoć i dao im je svoje osobne podatke.

Na mjestu nesreće su se našli jedna liječnica iz Žandarmerije i pripadnik ronilačke službe, koji su pružili prvu pomoć ozlijeđenima. Prema nepotvrđenim informacijama, Vladimir K. je odranije poznat policiji, ima 46 godina i dovodi se u vezu sa više teških kaznenih djela, između ostalog i za trgovinu narkoticima.

Također, sumnja se da je povezan i sa nedavnim pokušajem ubojstva u Beogradu, ali ne postoje informacije o tome da li je ranije uhićivan.

Kopirati
Drag cursor here to close