Tuzla

Bećireviću lopovi opljačkali auto i isjekli kablove

Vijesti / Flash | 11. 12. 2014. u 20:09 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Škodu Octaviu Denisa Bećirevića, SDP-ovog zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta BiH provalili su nepoznati počinitelji u srijedu navečer u Tuzli te mu nakon krađe ''određene dokumentacije'', isjekli kablove.

Slučaj je Dnevnom avazu potvrdio i sam Bećirević ne želeći govoriti o previše detalja.

''Točno je da se provala u moje vozilo dogodila, ali ja ne želim nagađati o tome tko bi mogao biti provalnik. To je posao policije i vjerujem da će oni svoj dio posla uraditi na profesionalan način'', rekao je.

Avaz navodi kako su provalnici, ''na zasad nepoznati način, otvorili vozilo i iz njega otuđili određenu dokumentaciju koja se nalazila u kaseti vozila, zatim isjekli kablove, te oštetili određenu opremu i druge dijelove na vozilu''.

''Zanimljivo je da je Bećirevićevo vozilo bilo parkirano na mjestu gdje se nalazilo još stotinjak drugih vozila, uglavnom skupljih i atraktivnijih od njegovog i da ni jedno od njih nije bilo meta provalnika'', naveo je Avaz dodajući kako se provala dogodila nakon što je Bećireviću ukinuta policijska pratnja koju je dotad imao kao dužnosnik Skupštine BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close