Krađe

Banja Luka: Pala banda kradljivaca

Vijesti / Crna Kronika | 27. 11. 2015. u 08:33 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka policija utvrdila je da je osam osoba iz tog grada tijekom ove godine zajedno i odvojeno izvršilo ukupno osamnaest kaznenih djela na području Grada Banja Luka, a na štetu vlasnika frizerskih salona, butika, ugostiteljskih objekata i drugih samostalnih radnji i uslužnih objekata.

Tužiteljstvu je sinoć predan jedan od osumnjičenih, D.M.(1985.), uz izvještaj o počinjena četiri teške krađe kojima je pričinjena ukupna materijalna šteta od oko 13.800 KM, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

Policijski službenici će, u redovnoj proceduri, nakon dokumentiranja i kompletiranja predmeta, protiv ostalih sedam osoba dostaviti izvještaj zbog počinjenih ostalih četrnaest imovinskih kaznenih djela.

Ove osobe otkrivene su tijekom akcije kodnog naziva Freš.

Tijekom akcije, na osnovu naredbe Osnovnog suda Banja Luka, izvršen je pretres stana u naselju Starčevica te pronađeni i izuzeti sljedeći predmeti (dva laptopa, zelena biljna materija koja asocira na opojnu dorgu marihuanu, više mašinica za šišanje koje se koriste u frizerskim salonima, više odvijača, pajsera, kliješta, dijelovi bicikala, više odjevnih predmeta, i drugi predmeti za koje se sumnja da potiču iz izvršenih kaznenih djela).

Izvršena je kriminalistička obrada ukupno osam osoba, D.J. (1976.) iz Čelinca, D.M. (1985.) iz Banja Luke, M.M. (1997.) iz Banja Luke, G.O. (1975.) iz Banja Luke, V.V. (1987.) iz Laktaša, T.A. (1997.) iz Banja Luke, P.N. (1956.) iz Banja Luke i Z.J. (1997.) iz Banja Luke.

Kopirati
Drag cursor here to close