Nakon dva i pol mjeseca

Banja Luka: Iz Vrbasa izvučeni 63-godišnjak nije počinio samoubojstvo

Vijesti / Crna Kronika | 23. 05. 2016. u 19:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šezdesettrogodišnji Ranko Zrnić Kević iz Banja Luke se 6. ožujka u Ulici Save Kovačevića u ovom gradu, u neposrednoj blizini Rebrovačkog mosta, okliznuo i upao na leđa u rijeku Vrbas, rekao je Srni njegov sin Davor Zrnić Kević.

Davor Zrnić Kević ističe da je ovom slučaju prisustvovao očevidac koji u tom trenutku nije mogao ništa poduzeti, te da nije točno da je njegov otac skočio u rijeku i izvršio samoubojstvo, već da je to bio nesrećan slučaj usljed čega je on mimo svoje volje upao u vodu i utopio se.

Iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka danas je priopćeno da je u rijeci Vrbas u Ulici braće Pišteljića u Banja Luci pronađeno tijelo 63-godišnjeg Banjalučanina čiji su inicijali R.Z.K. čiji je nestanak policiji prijavljen 6. ožujka.

Tijelo je pronađeno u petak, 20. svibnja, a na obalu rijeke Vrbas izvadili su ga pripadnici Vatrogasne postrojbe Banja Luka i mrtvozornik Doma zdravlja Banja Luka, navodi se u priopćenju.

Mrtvozornik je konstatirao da na tijelu nema elemenata kaznenog djela, te da je smrt nastupila utapanjem. O svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužiteljstvo, objavila je Srna. Tijelo je prevezeno na Novo groblje Banja Luka gdje je izvršeno prepoznavanje nastradalog.

Kopirati
Drag cursor here to close