Shorty

Banda dječaka počinila zvjersko ubojstvo tinejdžera u praonici rublja

Vijesti / Crna Kronika | 03. 07. 2014. u 08:58 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banda dječaka iz Liverpula počinila je zvjersko ubojstvo tinejdžera u praonici rublja mačem skrivenim u štapu.

Sean "Shorty" McHugh (19) bježao je od peteročlane bande dječaka i tinejdžera predvođene Reeceom O'Shaughnessyjem (19), naoružane noževima, koja ga je na kraju i zvjerski ubila jer je hodao po njihovom teritoriju, prenosi Daily Mail. McHugh je bio na njihovom teritoriju, jer je nosio rublje svoje djevojke na pranje u praonicu rublja.

Nakon što se sakrio u jednom dijelu praonice, banda dječaka provalila je vrata te su ga nasmrt izboli. Nakon ubojstva jedan od tih dječaka objavio je poruku putem Facebooka: "RIP Shorty - oduvijek smo znali da si bio p***a".

Sva petorica dobili su zatvorske kazne za počinjeni zločin. Ukupno, između njih petorice sudac je podijelio 54 godine zatvora.

Sudac Clement Goldstone rekao je bandi dječaka, koje su pravosudni policajci morali smirivati i ušutkati da ne zbijaju šale i ne smiju se tijekom izricanja presude, da su počinili "istinski zao čin".

- Kakvu god kaznu da vam dam... prava doživotna kazna je ona koju ste vi nametnuli obitelji Seana McHugha - rekao je sudac.

Isto tako, skinuo je pravo na anonimnost maloljetnim članovima bande, kako bi upozorio na šokantan zločin koji su počinili.

U bandi su bila trojica maloljetnika - dvojica 13-godišnjaka i 14-godišnjak, prenosi Dnevnik.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close