Bezobzirni vozači

Automobilima gazili pješake i pobjegli s mjesta nesreće, jedna osoba poginula

Vijesti / Crna Kronika | 10. 12. 2014. u 14:10 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području Grada Banja Luka tijekom utorka dana dogodilo se sedam prometnih nezgoda u kojima je jedan pješak smrtno stradao, a šest pješaka zadobilo lakše tjelesne ozljede. U tri prometne nezgode vozači su se udaljili sa lica mjesta i policijski službenici Centra javne bezbjednosti Banja Luka preduzimaju mjere i radnje na njihovom pronalasku.

Pješakinja Duška Rađević (1978.) poginula je sinoć kada ju je udario nepoznati vozač s također nepoznatim vozilom i pobjegao s mjesta nesreće, u ulici Krajiških brigada.

U ulici Bulevar vojvode Stepe Stepanovića, Grad Banja Luka, sinoć oko 17:25 sati dogodila se druga prometna nezgoda, u kojoj su sudjelovali nepoznati vozač, sa nepoznatim vozilom, i pješakinja S.K. (1996.) iz Banja Luke, koja je u ovoj prometnoj nezgodi zadobila lakše tjelesne ozljede.

Istog dana na raskrsnici ulica Rade Radića i Majora Gavrilovića, oko 18:10 sati, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali nepoznati vozač, sa nepoznatim vozilom, i pješakinja M.S. (1948.) iz Banja Luke, koja je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Policija poduzima mjere i radnje na prikupljanju informacija i dokaza s ciljem rasvjetljavanja okolnosti proemtnih nezgoda i utvrđivanja odgovornosti sudionika.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka poziva građane koji su svjedoci prometnih nezgoda, u kojima sudionici napuste lice mjesta, da o svim korisnim informacijama (marka i tip vozila, registarske oznake, boja i slično), koje bi pomogle u identifikovanju vozila, a samim tim i osobe koja je upravljala vozilom, obavijeste najbližu policijsku stanicu osobno ili pozivom na besplatan broj telefona '122'.

Kopirati
Drag cursor here to close