Granična policija BiH

Apel vozačima teretnih vozila koji prelaze MGP Orašje-Županja

Vijesti / Flash | 28. 10. 2016. u 15:02 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog izgradnje Međunarodnog graničnog prijelaza Orašje - Županja na hrvatskoj strani, preporučuje se vozačima teretnih motornih vozila da za prelazak državne granice od 29. listopada do 2. studenoga, od 7 do 19 sati koriste MGP Šamac - Slavonski Šamac.

Prije vjerskih praznika Svi sveti i Dušni dan, tijekom i nakon njih se očekuje povećana frekvencija prometa na svim graničnim prijelazima s Republikom Hrvatskom, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Zbog građevinskih radova na MGP Županja, teretna vozila dodatno usporavaju putnički promet, što bi za vrijeme vikenda i vjerskih praznika prouzročilo višesatna zadržavanja na prijelazu.

Alternativni granični prijelaz MGP Orašje - Županja jeste MGP Šamac - Slavonski Šamac s obzirom na to da se i na iznimno frekventnom MGP Brod - Slavonski Brod izvode građevinski radovi na hrvatskoj strani prijelaza.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske također je uputilo apel vozačima teretnih motornih vozila u cilju izbjegavanja višesatnih zadržavanja na MGP Orašje - Županja, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close