Uhićeni zbog krađa

Amerikanac u Sarajevu uhićen zbog krađe u Vlasenici

Vijesti / Crna Kronika | 26. 05. 2015. u 12:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Jedinice granične policije Brčko su 24. svibnja 2015. godine na Međunarodnom graničnom prijelazu Brčko prilikom ulaska u BiH lišili slobode državljanina Srbije, B. B. (1966.) na osnovu potrage Policije Brčko distrikta BiH zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Ubojstvo'. Isti dan je B. B. predat Policiji Brčko distrikta Bosne i Hercegovine na dalje postupanje.

Policijski službenici Jedinice granične policije Izačić su 25. svibnja 2015. godine u 10 sati lišili slobode državljanina BiH, F. S. (1987.), nakon što je graničnom kontrolom utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Bihaću zbog kaznenog djela 'Krađa'. Državljanin BiH je lišen slobode na ulazu u BiH, na MGP Izačić, a predat je isti dan pripadnicima Sudske policije Bihać na dalje postupanje.

Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo su 25. svibnja 2015. godine oko 18:10 sati na letu iz Zagreba, lišili slobode državljanina Sjedinjenih Američkih Država, H. H. (1972.) jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici zbog kaznenog djela 'Teška krađa'.

Policijski službenici na Međunarodnom aerodromu Sarajevo su dan ranije, 24. svibnja 2015. godine u 16:25 sati na letu iz Ljubljane lišili slobode državljanina BiH, A. A. (1989.) jer ga potražuje Općinski sud u Bihaću zbog kaznenog djela 'Krađa'. H. H. je predat pripadnicima Sudske policije Istočno Sarajevo, a A. A. pripadnicima Sudske policije Kantona Sarajevo na dalje postupanje, navodi se iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close