dom naroda

Ako ne bude sjednice, bit će ostavki

Vijesti / Flash | 12. 08. 2014. u 11:56 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Tomislav Martinović dao je nalog parlamentarnim službama da u kontaktu s ostalim članovima Kolegija Doma provjere može li sljedećeg ponedjeljka biti održana sjednica Kolegija u Sarajevu.

Predsjedatelj Martinović je ovo izjavio za Agenciju Fena nakon jučerašnjeg pisma dopredsjedavajućeg Doma naroda Jasenka Tufekčića u kojem on (Tufekčić) traži sazivanje izvanrednih sjednica Kolegija i Doma u roku od sedam dana, a u protivnom podnosi ostavku, kako je naveo.

Tufekčić traži ove izvanredne sjednice jer, kako navodi dalje u pismu, Federalna vlada nije ispoštovala desetodnevni rok kojim joj je Dom naroda, zaključkom od 31. srpnja, naložio da u pismenoj formi dostavi izaslanicima Doma naroda informaciju o pruženoj pomoći i saniranju šteta od poplava.

Tajnik Doma naroda Izmir Hadžiavdić očekuje reakciju predsjedatelja Martinovića nakon pisma o mogućoj ostavci dopredsjedavajućeg Tufekčića, kao i izvanredno zasjednje Kolegija Doma, izjavio je on za Agenciju Fena.

Kopirati
Drag cursor here to close