Pretresi

Akcija MUP-a RS: Dvije osobe privedene, pronađena droga i krivotvoreni novac

Vijesti / Crna Kronika | 01. 09. 2015. u 12:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osobe inicijala V.T. iz Prnjavora i Z.Ć. iz Banja Luke, koje su danas uhićene u akciji "Alpe", od ranije su poznate policiji, rekao je glasnogovornik MUP-a Republike Srpske Milan Salamadija, prenosi Srna.

Osobe iz Prnjavora i Banja Luke, koje su uhitili pripadnici MUP-a, osumnjičene su za organizirani kriminal, neovlašteni promet opojnim drogama i krivotvorenje novca. Salamadija je rekao novinarima u Banja Luci da je akcija provođena više mjeseci, a da su uhićeni povratnici u izvršenju kaznenih djela.

Pripadnici MUP-a su tijekom akcije pretresli četiri lokacije u Banja Luci, Prnjavoru i Laktašima, a pretresom je obuhvaćeno više stambenih objekata i automobila, priopćeno je iz MUP-a.

Tom prilikom zaplijenjeno je 50 grama kokaina, krivotvorene novčanice u valuti euro, više mobilnih telefona i određeni iznos novca.

Akcija se provodi uz koordinaciju Tužiteljstva BiH, a prema naredbi Suda BiH. Uhićene osobe će, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, biti predate Tužiteljstvu BiH na dalje postupanje.

Kopirati
Drag cursor here to close