Bugojno

24-godišnjak ranjen ispred diskoteke, u bolnici podlegao ozljedama

Vijesti / Crna Kronika | 30. 07. 2014. u 06:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pola sata iza ponoći prijavljeno je u PS Bugojno da je na parking prostoru diskoteke "Planet" u Bugojnu došlo do tučnjave između više osoba, kojom prilikom je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede u predjelu grudnog koša, potvrđeno je u MUP-u SBŽ.

Radi se o mladiću inicijala M.I. iz Prozora/Rame (24) koji je dovezen u Službu hitne pomoći u Bugojnu, nakon čega je upućen u Kantonalnu bolnicu Travnik gdje je, uslijed zadobivenih ozljeda, podlegao.

Službenici policije poduzeli su mjere na osiguranju tragova i svjedoka ovog kaznenog djela, dok se za izvršiteljem intenzivno traga. 

Prema navodima portala Bug.ba najprije je došlo do razmirica između više osoba unutar diskoteke, nakon čega je na parkingu došlo do masovne tučnjave, u kojoj je smrtno stradao 24-godišnji M.I., rekao je za ovaj portal Rusmir Prohan glasnogovornik MUP-a SBŽ. Neslužbeno se saznaje da je riječ o Mahiru Imamoviću.

Policija je uhitila muškarca čiji su inicijali N.S. (28) iz Novog Travnika zbog sumnje da je ubio mladića ispred jedne diskoteke u Bugojnu. Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije Rusmir Prohan rekao je da je kod uhićenog pronađen nož kojim je, kako se pretpostavlja, počinjeno ubojstvo.

Prema neslužbenim informacijama, uhićen je Nezudin S. iz Novog Travnika, a policija je privela i M.D. (23), također iz Novog Travnika, koji je bio sa osumnjičenim tijekom sinoćnje tučnjave ispred diskoteke, saznaje "Klix". Policija radi na utvrđivanju njegove odgovornosti u ovom slučaju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close