Životno ugrožen

20-godišnjaci pretukli muškarca u Busovači, pa ga odveli u Lašvu i ostavili na ulici

Vijesti / Crna Kronika | 20. 10. 2014. u 06:35 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak u 16 sati u PS Busovača prijavljeno je da je dana 05.10.2014. godine u gradskom parku u Busovači od strane nepoznatih osoba fizički napadnut T.H. iz Busovače, koji je tom prilikom zadobio tjelesne ozljede.

Nakon što su pretukli oštećenog,izvršitelji su mu ukrali novac u iznosu od 150 KM i mobilni telefon, te ga prevezli do mjesta Lašva, općina Zenica, gdje je od strane prolaznika pronađen u besvjesnom stanju.

Po pronalasku T.H. je prebačen u Županijsku bolnicu u Zenici gdje su mu konstatirane teže tjelesne ozljede opasne po život. Po prijemu prijave službenici krim policije PU Kiseljak su poduzeli brojne istražne radnje na otkrivanju izvršitelja kaznenog djela, a o svemu je obaviješten i dežurni županijski tužitelj.

Istražne radne rezultirale su lišenjem slobode osoba inicijala S.Š. rođen 1994. godine iz Busovače i A.Z. rođen 1994. godine iz Novog Travnika. Nad osumnjičenima je provedena kriminalistička obrada, nakon koje su dana 18.10.2014. godine predati na dalje postupanje županijskom tužiteljstvu Travnik, priopćeno je iz Ureda komesara MUP SBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close