istria winter cup

Zrinjskom za finale treba visoka pobjeda protiv Celja

Sport / Nogomet | 03. 02. 2016. u 20:40 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Novigrada i Zrinjskog odigrali su bez golova 0:0 u drugom kolu skupine B Istria Winter Cupa, te su tako domaći igrači napravili velik korak ka plasmanu u finale.

Mostarci, koji brane prošlogodišnji naslov na turniru, morat će pobijediti slovensko Celje s tri ili više golova razlike kako bi izborili plasman u finale.

"Moram čestitati igračima Novigrada, iako su trećeligaš, jako su čvrsto stajali na terenu. Imali smo nekoliko poluprilika, ali nisu bile izražene. Moramo na koncu biti sretni ovim rezultatom i svoju priliku tražit ćemo protiv Celja," rekao je igrač Zrinjskog Goran Zakarić.

Zrinjski i Novigrad odigrali su bez golova u utakmici drugog kola skupine B Istria Winter Cupa. Domaćin je tako došao na korak od plasmana u finale turnira. Naime, Zrinjski će u posljednjem kolu razigravanja u skupini morati pobijediti Celje s barem četiri gola razlike kako bi se plasirao u nedjeljno finale.Pogledajte isječke s utakmice.

Posted by Istria Winter Cup on Wednesday, 3 February 2016


"Svaka čast mojim igračima, odigrati ovako zrelo u dvije utakmice puno govori o njima. Iako nam rezultat nije bio u prvom planu, jer bi to u ovoj konkurenciji bilo suludo, osobito jer smo na turnir upali kao zamjena, no bilo bi lijepo ponovno osvojiti ovaj turnir," dodao je trener Novigrada Dinko Jeličić.

Kako je Novigrad u prvoj utakmici pobijedio Celje 3:0, Zrinjski će u posljednjem kolu skupine B morati svladati Slovence s četiri ili više golova razlike za plasman u finale Istria Winter Cupa.

Ukoliko Zrinjski pobijedi Celje s 3:0, koliko je slavio i Novigrad, o plasmanu u finale odlučivat će ždrijeb.

Kopirati
Drag cursor here to close