Počinje nova sezona

Zrinjski u obranu naslova kreće protiv ekipe iz Istočnog Sarajeva

Sport / Nogomet | 31. 07. 2014. u 10:35 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstojećeg vikenda počet će 13. Izdanje zajedničkog nogometnog natjecanja u Bosni i Hercegovini – Premier liga BiH. Šesnaest klubova krenut će u tešku borbu za izlazak u Europu ili za puko preživljavanje.

Prvo kolo igra se u subotu i nedjelju, a otvorit će ga u subotu u 17 sati sarajevski klubovi Olimpic i Željezničar, uz prijenos na BHT-u.

Aktualni prvak Zrinjski u obranu naslova kreće protiv Slavije koja će se po svemu sudeći grčevito boriti za ostanak.

Zbog kašnjenja sa početkom izvođenja radova na stadionu u Istočnom Sarajevu i opsega posla koji je započet ekipa Slavije će dva susreta Premier lige BiH kao domaćin igrati u Foči, na stadionu prvoligaša Republike Srpske Sutjeske.

Fočanska publika će 'sokolove' bodriti u susretu protiv Zrinjskog, dok će dva tjedna kasnije u gradu na Drini i Ćehotini gostovati sarajevski Željezničar.

Uz Zrinjski dva najveća favorita bit će Sarajevo i Široki Brijeg, a oni svoje utakmice igraju u nedjelju na svom terenu.

Uz ova tri kluba, te uz Olimpic i Željezničar, za Europu će se boriti i Velež. Rođeni novu sezonu otvaraju protiv novog premierligaša Drine iz Zvornika. Ta utakmica igra se u subotu u 17 i 30.

Parovi prvog kola
SUBOTA
Olimpic – Željezničar 17.00
Slavija – Zrinjski 17.30
Velež – Drina 17.30
Mladost – Borac 17.30
Travnik – Sloboda 17.30
Čelik – Vitez 17.30
NEDJELJA
Sarajevo – Zvijezda 19.00
Široki Brijeg – Radnik 20.30

Kopirati
Drag cursor here to close