Pripreme za novu sezonu

Zrinjski traži barem tri igrača, ne zna se kada kreće nova sezona

Sport / Košarka | 31. 08. 2014. u 14:33 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U drugom tjednu priprema za početak nove sezone košarkaši su Zrinjskog. Pod vodstvom trenera Zorana Glomazića košarkaši mostarske momčadi pripremaju se za novu sezonu radeći uglavnom na fizičkoj spremi.

Iz ekipe koja je prošle sezone zbog koš razlike ostala bez Lige prvaka otišli su mnogi igrači. Više nema najboljeg igrača i novog reprezentativca Draška Albijanića, a Almir Hasandić, Nikola Lalić i Branimir Mašić također više nisu tu.

Zrinjski je dogovorio dolazak Mostarca Alija Demića koji je prošle sezone igrao za sarajevsku Bosnu, ali dosta pozicija je upražnjeno.

'S Demićem bi, nadam se, riješili pitanje 'četvorke', a tražimo još igrače za pozicije playmakera, beka šutera i jednog visokog', kaže nam trener Zrinjskog Glomazić.

U mostarskom klubu nema previše žurbe u traženju novih igrača, jer nitko ne zna kada će krenuti nova sezona, ali zna se jedino da neće brzo.

'Ne zna se ni kada će krenuti novo prvenstvo ni s koliko klubova. Neke informacije kažu da će biti 12, neke 14 klubova, ali još čekamo službenu informaciju iz Saveza. Mi ćemo raditi po svom planu, pa još nećemo tražiti protivnike za prijateljske utakmice', dodao je Glomazić.

Kopirati
Drag cursor here to close