Uz puno muke dalje

Zrinjski se mučio s niželigašem: Crnov i Kordić kreirali preokret

Sport / Nogomet | 17. 09. 2014. u 15:55 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Zrinjski prošao je u osminu finala Kupa Bosne i Hercegovine, ali uz neočekivano puno problema. Mostarci su svladali Napredak iz Donjeg Šepaka s 3:1, iako su do 66. minute gubili s 0:1.

Branko Karačić od prve minute dao je priliku igračima koji ne igraju previše, no nakon što je na odmoru imao zaostatak uveo je u igru Šćepanovića i Ivana Crnova, te kasnije Stevu Nikolića.

Isplatio mu se Crnov koji je prvo pogodio iz slobodnog udarca za 1:1 u 66. minuti, a onda u 77. i 81. dvaput asistirao Kreši Kordiću koji je s dva gola odveo Zrinjski u drugu rundu ovog natjecanja.

Poveli su gosti u 17. minuti. Ljubiša Jovanović je prodro po desnoj strani, prevario Antu Radeljića i onda preciznim udarcem pogodio mrežu ispod golmana Ivana Tirića. U 30. minuti Zrinjski je mogao do izjednačenja. Aleksandar Gutalj je igrao rukom i sudac je pokazao na bijelu točku, no Krešo Kordić je pogodio stativu.

Strijelac i dvostruki asistent Crnov na kraju je izašao prije vremena iz igre, jer se kod trećeg gola domaćina opet ozlijedio.

Kopirati
Drag cursor here to close