jedan cilj

Zrinjski predstavio pojačanja s kojima juriša na titulu

Sport / Nogomet | 12. 02. 2016. u 13:29 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Zrinjski po završetku jesenskog dijela natjecanja najavio da će dovesti 'najviše dva do tri igrača', na kraju je doveo čak šest pojačanja.

Nakon Filipa Arežine i Matije Kataneca stigli su prvo Tomislav Tomić i Benjamin Čolić, a jučer su stigli i Nemanja Bilbija te Kristijan Jajalo.

No, neki su stigli silom prilika, poput Jajala jer je momčad ostala bez dva vratara, ili Čolića, da se nađe alternacija Zvonimiru Blaiću, a drugi jer ih je Zrinjski i ranije htio dovesti, a sada su slobodni.

U toj grupi su Tomislav Tomić i Nemanja Bilbija.

'Drago mi je da sam došao u klub koji je stalno u vrhu i stalno se bori za titule. Primljen sam odlično, znam kakva su očekivanja i vjerujem da ćemo osvojiti titulu prvaka', kazao je bivši nogometaš Širokog i Željezničara Tomić, dok je Bilbija, koji je prošle sezone sa Sarajevom osvojio naslov, dodao:

'Titulu sam sa Sarajevom osvojio prošle godine i znam kakav pritisak borba za naslov nosi, ali odgovorit ćemo tom pritisku'.

Isti dan kad i Bilbija došao je Kristijan Jajalo, vratar kojeg je prije nekoliko godina uzeo Dinamo, no u zagrebačkoj momčadi nikad nije dobio pravu priliku.

'Zahvalan sam gospodinu Šulenti i cijelom klubu na ukazanoj prilici, jer šest mjeseci sam bio bez kluba. Želim se što prije uklopiti u ekipu, fizički se spremiti i da mogu konkurirati za sastav', istaknuo je Širokobriježanin.

Bilbija i Jajalo tek trebaju debitirati za Zrinjski, no zato je nekoliko utakmica za prvu momčad već odigrao desni bočni Benjamin Čolić.

'Došao sam u velik klub i znam kakva su očekivanja navijača, ali velika su i od samih igrača i stručnog stožera. Imamo dobru ekipu i s njom se moramo boriti za sami vrh. Titula je primarni cilj kluba i borit ćemo se da ga ostvarimo', rekao je Čolić, bivši igrač Čelika i Željezničara.

Svi oni konkurirat će za sastav već u subotu i nedjelju, kada Zrinjski nastupa na Memorijalu 'Andrija Anković' u Gabeli.

Kopirati
Drag cursor here to close