andrija anković

Zrinjski osvojio turnir u Gabeli

Sport / Nogomet | 14. 02. 2016. u 16:08 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši mostarskog Zrinjskog osvojili su 26. izdanje međunarodnog memorijalnog turnira 'Andrija Anković' koji se ovog vikenda igrao u Gabeli.

Zrinjski je u nedjelju nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedio podgoričku Budućnost s ukupnih 6:5. Nakon regularnog dijela utakmice bilo je 1:1, a u izvođenju jedanaesteraca Zrinjski je realizirao svih pet udaraca, dok su Crnogorci promašili svoj prvi šut, odnosno Burzanović je promašio cijela vrata.

Pobjednički jedanaesterac na utakmici realizirao je Neven Laštro.

Inače, Zrinjski je poveo u 34. minuti kada je Pero Stojkić pogodio na asistenciju Olivera Petraka. Iako je mostarska momčad dominirala, iako su Zrinjskom poništena čak dva pogotka, igrači Budućnosti izjednačili su pred kraj utakmice preko Vujačića.

Ipak, u raspucavanju je uspješniji bio Zrinjski koji je osvojio svoj četvrti naslov na ovom turniru. Treće mjesto zauzela je Cibalia pobijedivši GOŠK s 5:0.

Najbolji strijelac turnira je Jasmin Mešanović (Zrinjski), najbolji vratar Jasmin Agović (Budućnost Podgorica), a najbolji igrač Pero Stojkić (Zrinjski).

Igrač koji najviše sliči na Andriju Ankovića je Radomir Đalović (Budućnost). Domaći GOŠK dobio je titulu za fair-play.

Kopirati
Drag cursor here to close