Nova sezona

Zrinjski bez četvorice standardnih kod Slavije

Sport / Nogomet | 01. 08. 2014. u 11:40 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Zrinjski branite će naslov prvaka u novoj sezoni Premier lige koja počinje ovog vikenda. Plemići u obrnau naslova kreću preko Slavije, ali ne iz Istočnog Sarajeva nego u Foči.

Naime, Slavija će zbog radova na svom stadionu u Foči igrati neke od “domaćih” utakmica. Zrinjski prvi put gostuje u Foči, ali preko Fočaka Milana Muminovića trener Branko Karačić dobio je informacije o tamošnjem travnjaku, a Dujković i bivši igrač Zrinjskog Aleksić bili su “špijuni” kada je u pitanju Slavija.

“Slavija se dosta pojačala ovog ljeta. Došli su Kokot, Govedarica, Benović… Zaslužuju svaki respekt, ali vjerujem da bez obzira na objektivne probleme možemo sezonu otvoriti pozitivnim rezultatom”, kazao je Karačić uoči ove utakmice.

Problemi koje Karačić spominje su ozljede i kartoni. Suspendirani su Muminović, Radeljić i Đurić, a Crnov je već duže vrijeme izvan stroja.

“To su četiri standardna igrača i sigurno da nam to stvara probleme. Međutim, pokušat ćemo na početku ovog prvenstva nastaviti onako kako smo završili prošlu sezonu, kada smo bili prvaci”, dodao je Karačić.

Utakmica u Foči počinje u 17 i 30, a sudit će Irfan Peljto iz Sarajeva.

Parovi prvog kola
SUBOTA
Olimpic – Željezničar 17.00
Slavija – Zrinjski 17.30
Velež – Drina 17.30
Mladost – Borac 17.30
Travnik – Sloboda 17.30
Čelik – Vitez 17.30
NEDJELJA
Sarajevo – Zvijezda 19.00
Široki Brijeg – Radnik 20.30

Kopirati
Drag cursor here to close