Liga prvaka

Zoran Mamić očekuje težak posao u Danskoj

Sport / Nogomet | 29. 07. 2014. u 18:58 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne treba uopće posebno naglašavati važnost utakmice tako da očekujem 90 minuta bespoštedne borbe, kazao je dan uoči prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv Aalborga u Danskoj trener zagrebačkoga Dinama Zoran Mamić.

Nogometaši Dinama su danas stigli u Dansku, te odradili trening na Nordjyske Areni u Aalborgu gdje će u srijedu u 20.15 sati započeti dvoboj. Trener Zoran Mamić je na konferenciji za medije otkrio da zna da ga čeka kvalitetan i težak protivnik, ali je izrazio uvjerenje da će Dinamo ostvariti pozitivan rezultat.

"Očekujemo tešku utakmicu protiv momčadi koja je osvojila dansko prvenstvo i Kup u vrlo jakoj konkurenciji što dovoljno govori koliko su kvalitetni. Očekujem da moja momčad pokaže svu raskoš i kvalitetu koju ima, te da utakmicu odvedemo na našu stranu. Mi smo Dinamo i naravno da je uvijek pobjeda najbolji rezultat. Naravno, svjesni smo da je to lakše reći nego napraviti i mogu reći da bi bili zadovoljni s bilo kojim rezultatom u kojem ne izgubimo, a zabijemo pogodak", kazao je Mamić.

On je danskim novinarima odgovorio na pitanje koliko je zadovoljan igrama Dinama ove sezone:

"Pogledamo li samo rezultate onda smo zadovoljni jer imamo dvije domaće i dvije europske pobjede. Recimo, u zadnjoj utakmici smo dobili, ali smo primili tri pogotka što nikako nije dobro i znamo da protiv Aalborga moramo biti puno bolji", zaključio je Mamić.

Kopirati
Drag cursor here to close