NSBiH

Zmajevi u Predsjedništvu podijelili dresove

Sport / Flash | 26. 03. 2015. u 12:54 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Predsjedništva BiH upriličili su prijem za izaslanstvo Nogometnog saveza BiH, predsjednika Saveza Elvedina Begića sa potpredsjednicima Darkom Ljubojevićem i Ivanom Beusom i generalnim tajnikom Jasminom Begovićem, a u ime Stručnog stožera Mehmeda Baždarevića, šefa Stožera sa asistentima Draganom Perićem i Igorom Jankovićem, te reprezentativce BiH.

Članovi Predsjedništva BiH su, u ime Predsjedništva BiH, podržali rad Nogometnog saveza BiH, napore Stručnog stožera i reprezentativce BiH, te im poželjeli uspjeh na predstojećoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo u nogometu 2016. protiv Andore.

Predsjednik Nogometnog saveza BiH Elvedin Begić, u ime Saveza, i Mehmed Baždarević, u ime Stručnog stožera, izrazili su zadovoljstvo što imaju podršku od Predsjedništva BiH, države BiH i nadu u uspjeh na kvalifikacijskim utakmicama.

U ime reprezentativaca BiH Edin Džeko, kapetan nogometne reprezentacije BiH, je izrazio zahvalnost za prijem u Predsjedništvo BiH i rekao da se nada uspjehu, jer će igrači, novi Stručni stožer i Savez učiniti sve napore da se bh. reprezentacija kvalificira na Europsko prvenstvo u nogometu 2016. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close