Zatvorili radnju

Zidane: Što se tiče Reala, prijelazni rok je završen

Sport / Nogomet | 28. 08. 2017. u 19:44 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnici Real Madrida i Zinedine Zidane pred kraj prijelaznog roka su vrlo jasni: Nema dovođenja novih igrača.

Trener kraljevskog kluba ne smatra potrebnim dovesti još igrača u svoju trenutnu momčad, a to je javno rekao i ponovio odgovornima unutar kluba, uključujući i predsjednika Florentina Pereza.

U dogovoru s klubom, Zidane želi zadržati poredak koji ima, bez uvođenja novih elemenata (posebice novih ekstremnih plaća - za Mbappea primjerice, što je jedno vrijeme bilo aktualno u medijima), jer bi se mogla narušiti dnevna rutinu tima.

Sve što je moglo ugroziti njegovo savršeno radno mjesto. odbačeno je, piše MARCA.

Ideja mu je, baš kao i prošle sezone, da svi igrači koji su trenutačno u ekipi dobiju dovoljno minuta, a tim ima dovoljno kvalitete i širine kako bi apsolvirao sve izazove.

Ali što s izazovima poput onog kojeg je imao prije Valencije, tj. izostanak triju središnjih braniča: Ramos, Varane i Vallejo?

Osim toga, igra protiv Marcelinove momčadi (Marcelino García Toral, trener Valencije) ostavila je neke sumnje u vezi s Baleom, Benzemom, ali i središnjim braničima.

Prva dvojica imaju apsolutno povjerenje kluba, a što se tiče okolnosti da nije imao na raspolaganju nijednog centarhalfa, Zidane tvrdi kako nije normalno da istovremeno i do tri igrača istog profila budu izvan pogona. No, njemu se to dogodilo. I to ne na nevažnoj utakmici.

Ipak, Zidane smatra kako će golovi doći preko Balea, Benzeme, Cristiana Ronalda i Marca Asensija, ukoliko njegov tim zadrži dosadašnji način igranja.

Njegov tim nije oslabljen, a nema ni potrebe za potpisom ugovora s još jednim napadačem, mišljenja je Zidane.

Kopirati
Drag cursor here to close