smiješno mu

Zidane: Sad se mogu samo nasmijati na temu ''vrućih loptica"

Sport / Flash | 17. 03. 2017. u 21:20 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka, gdje je ždrijeb madridski Real poslao na noge Bayernu iz Münchena, trener kraljevskog kuba Zidane nasmijao se na račun salonskih glasina kako se Realu uvijek namješta lakši protivnik.

Barcelona na Juventus, a Real na Bayern, zasigurno pobija tezu o takozvanim ''vrućim lopticama'' prilikom izvlačenja parova.

Naime, pobornici zavjera, a protivnici Reala, jedno su vrijeme tvrdili kako je loptica u kojoj je prilikom izvlačenja ceduljica s imenom Real, toplija od ostalih, pa kad se izvuče neki laganiji protivnik, onda kao slijedeću izvuku ''toplu'', kako bi pogodovali kraljevskome klubu, sparivši ga se protivnikom kojeg objektivno mora proći.

"Smijem se uvijek kad ljudi spomenu vruće loptice, sad je s time gotovo", kazao je Zidane sportskim novinarima.

"Utakmica s Bayernom neće biti nimalo laka, jer to je snažan i kvalitetan protivnik. Iako s Carlom nisam razovarao, ne vjerujem da nas se plaši. U svakom slučaju, bit će to dobra utakmica", kazao je trener Reala, koji će imati priliku da svoje trenerske kvalitete suprotstavi vještinama trenera Bayerna, Carla Ancelottija, čiji je Zidane bio pomoćnik dok je Talijan sjedio na klupi Reala.

Zadane napominje kako je puno naučio od starijeg kolege, a šanse u ovom zanimljivom susretu on procjenjuje na 50-50, prenosi MARCA.

No, prije negoli se Zidane pozabavi Ligom prvaka, predstoji mu još jedno od onih gostovanja u La Ligi koja mogu odlučivati o prvaku Španjolske.

Idu na noge Athletic Clubu i susret na San Mamesu bit će sve samo ne siguran put do tri nova boda.

"Jedini tim koji ih je pobijedio na njihovome terenu bila je Barcelona. Zato znamo da će ovo bit sve samo ne laka utakmica", kazao je Zinedine Zidane uoči subotnjeg gostovanja u Bilbaou.

Dobra okolnost za Zidanea je to što se u tim Reala vraća Gareth Bale, koji je odradio kaznu zbog crvenog kartona protiv Las Palmasa, kad je namjerno udario Jonathana Vieru. Pošto ga nije bilo protiv Eibara i Betisa u prethodna dva kola, Velšanin je za subotu ponovno predviđen kao standardni član BBC trojca.

Kopirati
Drag cursor here to close