Bomba na Grbavici

Željo o bombi: Ne sumnjamo na diverziju!

Sport / Nogomet | 15. 04. 2015. u 17:25 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svezi s bombom u ruksaku koji je danas pronađen na stadionu Grbavica, oglasio se i sam FK Željezničar.

'Uprava FK “Željezničar” obavještava javnost da je danas tijekom redovnih, svakodnevnih radnji na uređenju i održavanju čistoće stadiona na Grbavici, uposlenik kluba identificirao potencijalno sumnjiv predmet, te o tome odmah obavijestio oficira za sigurnost kluba koji je u skladu sa svojim ovlaštenjima pozvao policiju. Nakon izlaska na očevid, policija je uklonila predmet sa stadiona na siguran način.

Imajući u vidu da se sve događalo u trenutku kad je stadion zatvoren za javnost, te da je inače stadion pod 24-satnom profesionalnom zaštitom, kao i da se jednom tjedno provodi KDZ (kontra-diverziona zaštita) provjera od strane nadležnih organa, iz Uprave kluba ističu da nema razloga da se sumnja u sigurnost na stadionu, te vjeruju da je riječ o potezu neodgovornog pojedinca.

“Uprava FK “Željezničar” poduzetim mjerama kontinuirano brine o sigurnosti stadiona i njegovih posjetitelja, te dalje radnje na rasvjetljavanju ovog slučaja prepuštamo policiji sa kojom ostvarujemo punu suradnju, dok ćemo u narednom periodu koordiniranim aktivnostima učiniti sve što je u našoj nadležnosti da preduhitrimo ovakve situacije”, ističe se u priopćenju Željezničara.

Kopirati
Drag cursor here to close