Lav iz Gabele

Željko Malčić ipak ostaje u GOŠK-u

Sport / Flash | 23. 06. 2015. u 09:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odmah po okončanju prošle sezone su najave unutar gabelskog GOŠK-a bile takve da se činilo kako bi veći dio momčadi koja se odlično predstavila u Prvoj ligi Federacije BiH, posebno u njenom proljetnom dijelu prvenstva, napustili klub, međutim kako sad stvari stoje, Lavovi bi mogli sačuvati glavninu tog kadra.

Novi-stari trener Faruk Kulović je istaknuo da želi zadržati kostur tima, posebno izdvojivši Željka Malčića, kao zaista izvrsnog igrača za ovu razinu natjecanja, prvog strijelca prošlosezonskog izdanja Prve lige FBiH, s 23 gola u 28 utakmica, piše Dnevni list.

''Dogovorili smo se s Malčićem i on definitivno ostaje u GOŠK-u. Sačuvat ćemo veći dio momčadi koju smo imali prošle sezone te proširiti konkurenciju s još jednim stoperom i veznjakom'', kaže direktor GOŠK-a Lujo Ilić.

Zasad je jasno da su momčad napustili samo stoper Mario Mornar i veznjak Mladen Stjepanović. Na prozivci igrača 1. srpnja bi se trebao pojaviti većinski dio sastava na koju računa Faruk Kulović.

''Pripreme ćemo obaviti u Gabeli, uz mogućnost odlaska na Kupres ukoliko bude zaista prevruće za rad'', kazao je Ilić.

U GOŠK-u su prošlog ljeta jedini otvoreno istaknuli težnju da se plasiraju u Premijer ligu koja im je izmakla u posljednjem kolu i porazu od Mladosti (2:1).

Ovog puta su oprezniji u isticanju svojih ambicija i ciljeva, javlja Dnevni list.

''Želimo biti stabilan prvoligaš i dodatno unaprijediti omladinsku školu koja je imala dosta uspjeha u prethodne dvije sezone'', zaključio je Lujo Ilić, aludirajući posebno na činjenicu da su juniori GOŠK-a prošle sezone bili neporaženi te osvojili naslov u Omladinskoj ligi Jug.

Kopirati
Drag cursor here to close