najveća ponuda u bih

Željezničar: "Naša ponuda nije provokacija nego poslovni potez"

Sport / Nogomet | 05. 02. 2016. u 08:24 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponuda koju je Željezničar uputio svom gradskom rivalu Sarajevu u kom nudi 400.000 eura za Harisa Duljevića, u dobrom dijelu javnosti shvaćena je kao provokacija.

Ipak, iz kluba s Grbavice uputili su priopćenje u kom tvrde da je njihova ponuda sasvim ozbiljna.

''FK Željezničar je u skladu sa najboljom poslovnom praksom uputio FK Sarajevo obvezujuću ponudu u formi pisma namjere za igrača Harisa Duljevića.

Obvezujuća ponuda podrazumijeva uplatu naznačenog iznosa od strane FK Željezničar na prvi poziv primatelja pisma namjere. Bili smo otvoreni i za daljnje pregovore.

U poslovnom svijetu postoji model analize ozbiljnih ponuda i model odgovora na ponude što je bila vodilja FK Željezničar i u ovom konkretnom slučaju.

U tom kontekstu naši sportski prijatelji i rivali iz FK Sarajevo su trebali shvatiti ponudu kao uobičajen poslovni događaj. Nije bilo razloga da se shvati ikako drugačije.

Generalno, najveća ponuda koja je ikada registrirana u Premijer ligi BiH ne može se smatrati provokacijom, pogotovo uzimajući u obzir da za davanje bilo koje ponude od strane kluba prethodi ozbiljna investicijska analiza koja uzima u obzir brojne rizike, ali i mogućnosti adekvatnog povrata.

Ujedno, ozbiljna poslovna komunikacija predstavlja afirmaciju samog natjecanje i komunicira neke nove poslovne poruke unutar BiH i šire što FK Željezničar kao najtrofejniji klub želi promovirati'', stoji u priopćenju FK Željezničar.

Kopirati
Drag cursor here to close