izvanredna presica

Zdravko Mamić podnio ostavku

Sport / Nogomet | 09. 02. 2016. u 11:56 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamićo držao je danas konferenciju za medije u klupskim prostorijama u Maksimiru.

Mamić se javnosti odlučio obratiti nakon uobičajene konferencije glavnog trenera Zorana Mamića, koji je najavio utakmicu s Interom, ali i prekinuo konferenciju nakon pitanja o bratu Zdravku.

''Više nisam izvršni predsjednik GNK Dinama'', bila je njegova prva rečenica, nakon koje je dodao:

''Od danas sam savjetnik Dinama i bit ću svima iz kluba pri ruci. To činim iz razloga da bi Dinamo, u koji sam se zaklinjao, mogao ići u budućnost i da na čelu ne bude Zdravko Mamić, da to ne bi zloupotrebljavali", kazao je Mamić koji je na konferenciju na kojoj novinari neće moći postavljati pitanja došao u pratnji svojih odvjetnika Jadranke Sloković i Čede Prodanovića.

Kazao je i da je politika odlučila uništiti njega i Dinamo kojega je prezeo kada su od njega svi digli ruke. Dodao je i da u redovnim poreznim nadzorima u Dinamu nikada nisu otkrivene nikakve nezakonitosti.

Uz bivšeg izvršnog predsjednika Dinama, novom Uskokovom istragom ponovno su obuhvaćeni njegov brat Zoran, sin Mario, bivši glavni direktor i član uprave Dinama Damir Vrbanović, dvoje poduzetnika Igor Krota i Sandro Stipančić. Jedini "novi osumnjičenik" koji se nije spominjao u ranijim istragama je menadžer Nikki Vuksan.

Kako se svi, osim Vuksana, uz jamčevine već brane sa slobode Uskok nije tražio istražni zatvor za osumnjičene.

Mamićevi odvjetnici tvrde kako cijeli proces podjeća na onaj protiv Sanadera http://bit.ly/1Rl3QQb

Posted by HRT Vijesti on Tuesday, February 9, 2016
Kopirati
Drag cursor here to close