Disciplina trap

Završeno 3. Otvoreno prvenstvo Čapljine u lovnom streljaštvu

Sport / Flash | 30. 09. 2014. u 15:16 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lovačko društvo ''Galeb'' Čapljina organiziralo je ove godine Otvoreno prvenstvo Čapljine u lovnom streljaštvu – disciplina ''trap''.

Na ovom zanimljivom natjecanju, koje se inače organizira u sklopu proslave Dana općine Čapljina sudjelovalo je deset ekipa sa ukupno 40 strijelaca: LD ''Jadran'' Neum, LD ''Mosor'' Široki Brijeg, LD ''Jarebica'' Mostar'', ''Sv. Hubert'' Čitluk, LD ''Orao'' Čitluk, LD ''Galeb'' Čapljina 1 i 2, LD ''Zec'' Busovača i LD ''Malič'' Grude.

Nakon uzbudljivog i neizvjesnog natjecanja najbolje rezultate u ekipnoj konkurenciji su ostvarili:

1. LD ''Mosor'' Široki Brijeg 74/90
2. LD 'Jadran'' Neum 72/90
3. ''Sv. Hubert'' Čitluk 68/90.

U pojedinačnoj konkurenciji najbolji su bili:

1. Ivica Bačić (Jadran) 39/45
2. Zoran Mandić (Mosor) 37/45
3. Ante Matuško (Jadran) 37/45
4. Vladimir Mandić (Mosor) 36/45
5. Alen Franić (Jadran)
6. Slaven Lasić (Mosor).

Medalje i pokale najboljima su uručili načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić te ispred organizatora Pero Zekušić i Nikola Rebac.

Ispred organizatora svim sudionicima na dolasku se zahvalio predsjednik LD ''Galeb'' Pero Zekušić, a načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić im je čestitao na postignutim rezultatima i zaželio da i dogodine u još većem broju dođu na ovo natjecanje.

Nakon natjecanja za Bljesak.info kratku izjavu je dao Nikola Rebac, predsjednik streljačke sekcije LD ''Galeb''

''Žao mi je što ovo atraktivno natjecanje nije posjetilo malo više gledatelja jer bi se mogli uvjeriti u sve čari ovoga olimpijskog sporta.

Inače, organizacija jednog ovakvog natjecanja je zahtjevna i teško bi je mogli uspješno odraditi da nismo imali svesrdnu pomoć načelnika općine Čapljina i mnogih drugih sponzra.

Zahvalio bih se portalu Bljesak.info koji redovito prati naše aktivnosti kako na streljani, tako i u radu Društva'', rekao nam je Rebac.

Kopirati
Drag cursor here to close