nakon užasnog loma

Zašto se Ledley smijao nakon što je Taylor slomio nogu Colemanu?

Sport / Flash | 26. 03. 2017. u 21:57 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Užasan lom noge doživio je kapetan Irske Seamus Coleman na kvalifikacijskog utakmici za Svjetsko prvenstvo protiv Walesa.

Protivnički igrač Neil Taylor uletio je punom silinom kopačke u Colemanovu desnu nogu i skrivio jedan od najstrašnijih lomova kojima su gledatelji nogometa svjedočili.

Taylor je dobio crveni karton, a slika koja je nastala samo nekoliko trenutaka nakon ove teške sportske ozljede, dok se Colemanu ukazivala pomoć na travnjaku, izazvala je ogorčenje javnosti.

Naime, protivnički igrač Joe Ledley udaljava se od mjesta na kojem leži unesrećeni irski nogometaš i pritom ne skriva osmijeh na licu. Čak i sam Taylor u tom trenutku ima na licu smiješak nevjerice. Ipak, svjestan činjenice da je drugome igraču prouzročio dvostruki lom potkoljenice, Velšanin je od šoka kasnije briznuo u plač.

Colemanov suigrač Shane Long tješi svog kapetana koji trpi teške bolove, Ledley se smije, a Bale i njegov suigrač Williams razgovaraju sa sucem.

Ledley međutim ne želi ni čuti kako se smijao unesrećenom Colemanu, tvrdeći da on zasigurno znači što jedna takva ozljeda predstavlja. Naime, Ledleyju je noga slomljena na prošlogodišnjem prvenstvu Europe.

"Onaj tko meni takvo što spočitava, treba otići na pregled glave", kaže ovaj 30-godišnji velški reprezentativac.

Na Twitteru je poručio: Moje su misli uz Seamusa Colemana, želim mu brz oporavak.

Kopirati
Drag cursor here to close